Официално: Байерн Мюнхен се подсили със звезден защитник от Наполи


Официално: Байерн Мюнхен се подсили със звезден защитник от Наполи
Снимка: GettyImages

1516 0

Байерн Мюнхен осъществи един от желаните трансфери това лято. Баварците привлякоха защитника на Наполи Ким Мин-Джае. Договорът му с шампиона на Германия е до 30 юни 2028 година, като ще играе с номер 3.

Байерн официално се подсили с шампион

"Байерн е мечта за всеки футболист. Наистина очаквам с нетърпение това, което ми предстои в Мюнхен. Това е ново начало за мен. Ще продължа да се развивам тук. В разговорите с клуба ми беше ясно от самото начало колко се интересуват от мен. Първата ми цел е да играя, искам да играя много. Освен това искам да спечеля възможно най-много трофеи с Байерн", заяви бранителят.

Ким-Мин Джае имаше контракт с "небесносините" до 30 юни 2025-а година, а порталът "Transfermarkt" оценява качествата му на 60 милиона евро. Според информации обаче откупната ми клауза е с 10 млн. евро по-малко и именно толкова са платили от Байерн.  През последния сезон 2022/23 той изигра 45 мача за тима във всички турнири, в които дори се отчете с 2 гола и 2 асистенции. Другият мечтан играч за Байерн това лято е Хари Кейн, но с него няма да е толкова лесно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички