Байерн Мюнхен реши за Мюлер - топката вече е изцяло в полето на Томас


Байерн Мюнхен реши за Мюлер - топката вече е изцяло в полето на Томас
Снимка: Getty Images

3207 0

Байерн Мюнхен продължава разговорите с Томас Мюлер относно подновяването на договора му, което трябва да се случи преди Коледа, съобщава списанието "Sport Bild". Според медията двете страни трябва да се обвържат с нов контракт до края на юни 2025 година.

Желанието на управата на Байерн Мюнхен

34-годишният Мюлер е прекарал цялата си професионална кариера на "Алианц Арена". Самият той заяви, че иска да продължи да играе на най-високо ниво и след като изтече договорът му в края на този сезон и малко вероятно той да държи да направи това в друг отбор.

Управата на баварците иска Мюлер да остане, въпреки че вече не е постоянен титуляр в състава, но остава много важен и популярен играч. Президентът на клуба Херберт Хайнер каза, че иска Мюлер да се обвърже с Байерн до края на кариерата си.

На крилото Лерой Сане, който има договор до 2025, също ще му бъде предложен нов договор. "В един момент ще седнем и ще намерим решение. Но има време. В момента повече ме интересува какво става на терена, не в офисите", каза националът. "Аз играя тук от 2020. Чувствам се добре и оценявам факта, че клубът иска да продължи договора ми. Това ме прави щастлив. Разбира се, първо ще говоря с Байерн", каза Сане.

ВИЖТЕ ОЩЕ: 100 милиона евро потеглят към Барселона от "Алианц Арена".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички