Тотален крах за Байерн Мюнхен! Баварците изядоха бой, какъвто не бяха виждали от 1975 (ВИДЕО)


Тотален крах за Байерн Мюнхен! Баварците изядоха бой, какъвто не бяха виждали от 1975 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3282 0

Отборът на Байерн Мюнхен бе сразен с 1:5 в гостуването си на Айнтрахт Франкфурт в мач, който бе част от 14-ия кръг на германската Бундеслига. Поражението бе историческо за баварците, които не бяха виждали подобна загуба от далечната 1975 година.

За "орлите" точни бяха Жуниор Дина Ембимбе на два пъти (31' и 50'), Омар Мармуш (12'), Хуго Ларсон (36') и Ансгар Кнауф (60'). Единственото попадение за гостите бе дело на Йошуа Кимих, който го реализира в 44'.

Подобно поражение в Бундеслигата Байерн не бе вкусвал от далечната 1975-а година, когато отново Айнтрахт Франкфурт отново бележи пет попадения срещу баварците в рамките на час, а след това печели срещата с 6:0.

Освен това, "орлите" вкараха първите три гола на Байерн в рамките на 36 минути. Айнтрахт се превръща във втория отбор в това отношение, след като Вердер Бремен направи същото срещу баварците през 2004 година.

С поражението днес Байерн записва втора загуба през сезона и е на второто място в германския елит с 32 точки. Следващият мач на възпитаниците на Томас Тухел ще е срещу Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд" в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички