Барселона го взе с надеждата, че ще стане звезда, а сега го продава за 10 милиона


Барселона го взе с надеждата, че ще стане звезда, а сега го продава за 10 милиона
Снимка: Getty Images

23340 0

Отборът на Барселона е взел решението да се раздели с дългогодишния си футболист Клеман Ленгле. В момента той играе под наем за тима на Астън Вила, но Байерн Мюнхен го следи изкъсо и има желанието да го привлече на "Алианц Арена".

Байерн търси защитник през януари поради контузиите в тима и Ленгле е една от опциите. Барселона няма да приеме сделка за наем, тъй като иска да го продаде за 10 милиона евро. Хари Кейн от баварците също напира за трансфера на Ленгле, информира "SPORT".

Френският футболист не е играл за Барселона от сезон 2021/22. Веднага след края му той премина под наем в Тотнъм, а след това бе пратен и на "Вила парк", където получава игрови минути под ръководството на Унай Емери.

Интересното е, че договорът на Ленгле изтича в края на настоящата кампания, като това означава, че той още от януари ще може свободно да говори с отбори за своето бъдеще, ако на "Камп Ноу" не му бъде предложен нов договор. Въпреки това Барса ще направи всичко възможно да го продаде, щом зимния трансферен прозорец отвори, за да не го загуби безплатно.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Гениалното решение на Барселона, с което каталунците спестиха десетки милиони.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички