Байерн Мюнхен продължи с победите чрез "сладък" обрат в дерби (ВИДЕО)


Байерн Мюнхен продължи с победите чрез "сладък" обрат в дерби (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1182 0

Байерн Мюнхен постигна страхотен за феновете успех при визитата на Борусия Мьонхенгладбах. Баварците се наложиха с 2:1 в дербито от третия кръг на Бундеслигата.

В герои за гостите се превърнаха Лерой Сане и Матиас Тел с попаденията си в 58-ата и 87-ата минута. Резултатът обаче бе открит от Итакура още 30 минути след първия съдийски сигнал. 

Срещата на "Борусия-Парк" бе значително по-добре изиграна от възпитаниците на Тухел и те заслужено постигнаха третата си победа в рамките на три срещи от началото на кампанията. 

В съвсем различна серия пък са домакините, които от началото на сезона продължават да търсят първи успех. На старта направиха реми с Аугсбург, а след това загубиха от другия "отличник" в началото на сезона Байер Леверкузен. 

Любопитно е да се отбележи, че в следващия кръг предстои дерби между двамата на върха във временното класиране - Байерн Мюнхен и Байер Леверкузен.

Следете всичко около Бундеслигата със SportLive.bg!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички