"Съживяването" на халфовата линия продължава: Ливърпул представи Райън Гравенберх


"Съживяването" на халфовата линия продължава: Ливърпул представи Райън Гравенберх
Снимка: Getty Images

5160 0

Отборът на Ливърпул представи официално поредния си нов полузащитник. Мърсисайдци постигнаха споразумение с Байерн Мюнхен за привличането на Райън Гравенберх от "Алианц Арена".

Революция в халфовата линия

Нидерландският полузащитник ще подпише договор на "Анфийлд" до края на сезон 2027/28. Според редица източници пък мърсисайдци са платили на баварците 40 милиона евро, като в Германия ще получат още пет под формата на бонуси.

"Много съм щастлив, че сделката е финализирана и аз най-накрая съм тук. Ливърпул е един от най-големите клубове в света. Това е нов старт за мен и ще дам всичко от себе си за този клуб. Моите амбиции са да печеля трофеи. Да печеля трофеи, да играя много и да покажа на всеки кои сме ние и кой съм аз", заяви нидерландецът с червената фланелка.

Юрген Клоп изпитваше сериозни проблеми в своята халфова линия през изминалата кампания. Сега обаче всичко това изглежда е решено. Мърсисайдци привлякоха имена като Алексис Мак Алистър, Доминик Собослай и по всичко личи, че революцията в средата на терена приключва с Гравенберх.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Юрген Клоп направи признание за Дарвин Нунес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички