Байерн Мюнхен потрепери, но удължи победната си серия с голове на Кейн и Мусиала (ВИДЕО)


Байерн Мюнхен потрепери, но удължи победната си серия с голове на Кейн и Мусиала (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1252 0

Байерн Мюнхен спечели с 2:1 гостуването си на Волфсбург в мач от 16-ия кръг на Бундеслигата. В герои за баварците се превърнаха Джамал Мусиала и Хари Кейн. Успехът на гостите пък удължи серията им до 3 поредни победи във всички турнири.

Развой на Волфсбург - Байерн Мюнхен

Байерн Мюнхен започна силно и след пропуски на Кейн, Герейро и Мюлер - Джамал Мусиала даде преднина на баварците в 33'. Младокът получи центриране от Мюлер и с глава откри резултата за 1:0. Преднината на гостите бързо се увеличи 10 минути по-късно след като Мюлер асистира за втори път, но адресатът този път бе Хари Кейн, който вкара с лекота за 2:0.

Третото попадение в мача също падна преди почивката. В добавеното време Йоким Маеле намери Максимилиан Арнолд, който с много хубав удар порази вратата на Мануел Нойер за 2:1.

Втората част бе доста по-скучна от първата. Байерн се защитаваше добре и не оставяше шансове на противника, който така и не успяваше да пробие през добре построената отбрана.

С победата баварците продължават да преследват лидера Байер Леверкузен с 38 точки в актива си - 4 по-малко от "аспирините". Волфсбург пък е десети в класирането с актив от 19 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички