Манчестър Сити събира Гуардиола и "чудовището", което той създаде в Байерн Мюнхен


Манчестър Сити събира Гуардиола и "чудовището", което той създаде в Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

38947 0

В Манчестър Сити вече правят планове за следващия летен трансферен прозорец и името на Джошуа Кимих от Байерн Мюнхен се появява на челните места в техния списък, съобщава "90min".

Гуардиола и "чудовището" му се събират

Кимих се установи като един от най-добрите полузащитници в света и беше смятан за недосегаем в Байерн Мюнхен от мнозина. Въпреки това, според информация на "Kicker", баварците вече са по-отворени в позицията си и са готови да изслушат прилични суми.

Според "90min" Байерн би бил готов да продаде полузащитника, ако пристигне оферта от порядъка на 75 милиона евро. Сити има желание да подсили халфовата си линия след безплатния трансфер на Илкай Гюндоган в Барселона през лятото. Те обаче могат да се сблъскат с конкуренция, тъй като Ливърпул също има интерес към германския национал.

Ако Кимих премине в Манчестър Сити, то това означава, че той ще се събере отново с Хосеп Гуардиола. Сред фенските маси има популярни мнения, че именно испанският специалист е превърнал талантливия германец в "чудовището", което в момента е той. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Байерн Мюнхен реши какво да прави с Томас Мюлер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички