Потвърдено: Томас Мюлер подписва нов договор с Байерн Мюнхен


Потвърдено: Томас Мюлер подписва нов договор с Байерн Мюнхен
Снимка: GettyImages

930 0

Една от същинските легенди на новото време в Байерн Мюнхен и националния отбор на Германия - Томас Мюлер, по всичко личи ще остане още дълго на "Алианц Арена".

Има сделка!

34-годишният нападател се е съгласил да поднови договора си с баварците. Очаква се това да се случи съвсем скоро, а новият му контракт да е с продължителност до лятото на 2025-а година, информира трансферният експерт Фабрицио Романо.

Става ясно още, че той е получил сериозни предложения предвид изтичащият му през идния юни договор. Германецът обаче отхвърлил възможността да напусне като свободен агент.

Мюлер за Байерн

Цялата си професионална кариера Томас Мюлер прекарва, бранейки червено-белите цветове. Той е част от баварците още от юношеските си години, а през 2008-а година прави официалния си дебют с колоса.

От тогава до сега той има на сметката си изиграни 684 мача на клубно ниво, в които записва 237 гола и 261 асистенции. Шампион на страната изумителните 12 пъти, триумфира още 2 пъти в Шампионска лига, 2 пъти със Световното клубно първенство, има 2 Суперкупи на УЕФА, 6 Купи и 8 Суперкупи на Германия, като междувременно с това триумфира и на Мондиала в Бразилия през 2014-а година.

Наскоро Мюлер отново "взриви" мрежите с култово ВИДЕО.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички