Арминия спъна Борусия Мьонхенгладбах в Германия (РЕЗУЛТАТИ)


Арминия спъна Борусия Мьонхенгладбах в Германия (РЕЗУЛТАТИ)
Снимка: Getty Images

1539 0

Арминия Билефелд и Борусия Мьонхенгладбах завършиха наравно 1:1 в мач от 21-вия кръг на Бундеслигата. Домакините излязоха напред в резултата в 19-ата минута. Тогава Яни Сера финтира защитата на Борусия и с изстрел от границата на наказателното поле не остави шанс на Ян Зомер.

Преднината на Арминия обаче не трая дълго. В 38-ата минута Алесан Плеа засече с глава центриране, за да изравни. В 45-ата минута Арминия можеше да поведе отново, но Зомер спаси опасен изстрел на Гилерме Рамос.

В началото на втората част Борусия Мьонхенгладбах пое инициативата. Йонас Хофман и Бреел Емболо направиха няколко пропуска. В 65-ата минута Плеа стреля от воле, но топката мина покрай гредата.

Две минути по-късно отново Зомер трябваше да спасява Гладбах. Натан де Медин не успя да завърши атаката по най-добрия начин и швейцарският страж хвана топката.

Борусия Мьонхенгладбах продължава да разочарова с представянето си и е на 12-то място с 23 точки. Арминия е на 14-та позиция с 22. За Борусия следва домакинство на Аугсбург, когато Арминия гостува на Хофенхайм.

Резултати от Бундеслигата:

Аугсбург - Унион Берлин 2:0

Кьолн - Фрайбург 1:0

Майнц - Хофенхайм 2:0

Щутгарт - Айтрахт Франкфурт 2:3

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички