Агентът на Хакими заяви, че той не е подновил договора си с Реал Мадрид


Агентът на Хакими заяви, че той не е подновил договора си с Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

2711 0

Темата с бъдещето на десния бек на Борусия Дортмунд Ашраф Хакими ще е една от интересните през летния трансферен прозорец. Футболистът е собственост на Реал Мадрид, но все още не е ясно къде ще продължи своята футболна кариера.

Агентът на Хакими Алехандро Камано донякъде загатна за това, което предстои за мароканеца. Той говори пред немското издание ‘Spox’, като опроверга информацията от „Марка“, че клиентът му е подновил договора си с "Кралския клуб". „Това твърдение не е вярно. Договорът му с Реал Мадрид е същият, който той подписа през 2017г. и който изтича през 2022-ра“, заяви Камано.

Борусия Дортмунд се подготвят за период без Ашраф Хакими в състава си, след като двугодишният наем на десния бек изтече. „Жълто-черните“ обаче не крият желанието си да вземат футболиста за постоянно. Ако не успеят с привличането на Хакими, от Дортмунд може да се насочат към бранителя на Пари Сен Жермен Тома Мюние. А ето кой друг европейски гранд желае мароканеца в редиците си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички