Реал Мадрид може да изпусне един от талантите си


Реал Мадрид може да изпусне един от талантите си
Снимка: Guliver/GettyImages

2706 0

Десният бек на Реал Мадрид Ашраф Хакими сподели, че иска да продължи да играе редовно и да израства. В момента мароканецът е под наем в отбора на Борусия Дортмунд до края на сезона. Снощи 21-годишнят бранител направи пореден силен двубой при победата на неговия тим срещу Пари Сен Жермен с 2:1 в мач от осминафиналната фаза от Шампионската лига.

Хакими трябва да се завърне в Реал Мадрид след края на сезона, но самият играч смята, че може и да напусне за постоянно „Кралския клуб“ в търсене на своето развитие като играч. Когато той бе запитан за края на наема му в Борусия Дортмунд, марконският национал каза следното: „Това е, което казват хората и такъв е договорът, който съм подписал. Всичко може да се случи през месец юни, ще видим какво ми е подготвила съдбата. Това, което искам е да играя редовно и да продължа да се развивам като футболист. Тук в Германия ми дават тази възможност.“

През настоящата кампания Хакими има 33 мача за Борусия Дортмунд, в които е отбелязал 6 гола и е направил 9 асистенции. А ето какво каза героят на "жълто-черните" след успеха на тима във вчерашната вечер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички