Марко Ройс за Юрген Клоп: Той е животно!


Марко Ройс за Юрген Клоп: Той е животно!
Снимка: Getty Images/Guliver

3863 0

Голямата звезда на Борусия Дортмунд Марко Ройс коментира мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп преди предстоящата контрола между двата тима в САЩ. Кариерата на Ройс в Борусия е приключила преди именно немският специалист да го върне на "Сигнал Идуна Парк" през 2012 година, а още в първия си сезон двамата изведоха "жълт-черните" до финал в Шампионска лига, а Ройс се доказа като един от най-добрите атакуващи играчи в Германия.

"О, Боже мой, Юрген беше такова животно! Ако Юрген седне пред теб с аурата си, с агресивността си, която "разпръсква" само като говори, това е много впечатляващо. Дори начинът, по който ти говори - това се казва професионализъм. 

Той започва работа с теб и не те пуска да си тръгнеш. Той беше една от истинските причини да се завърна в Борусия", споделя Ройс.

През тази седмица дори легендата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни похвали сериозно работата на Клоп в Ливърпул. Какво каза за германеца голмайстор №1 на "червените дяволи" може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички