Юрген Клоп обяви две "нови" попълнения в Ливърпул


Юрген Клоп обяви две "нови" попълнения в Ливърпул
Снимка: Getty Images/Gulliver

14024 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обяви две "нови" попълнения, но не тези, които може би им се иска на феновете. Германецът сподели, че Алекс Окслейд Чембърлейн и Райън Брюстър са двете "големи" придобивки на мърсисайдци, след като през миналия сезон почти не са играли с екипа на европейския шампион.

"Вече имаме нови попълнения. Оклсейд-Чембърлейн и Райън Брюстър - те почти не играха миналия сезон. И всички млади момчета, които са при нас в момента - те също са нови за нас", коментира Клоп.

"Трансферният пазар е отворен и не знам кога затворя. На 8-и август? Англия е невероятна страна - всички искаха прозорецът да затваря по-рано, само тук го направиха. Затваряме 3 седмици преди останалите", коментира още той и все пак сподели, че не се очакват активни седмици за Ливърпул на пазар.

"Разбира се, ще видим какво ще стане, но не мисля, че ще имаме най-големия трансферен прозорец на взички времена", отсече германският специалист. Също така в клуба вече са спокойни и за дълбочината в състава, след като един от героите в Шампионска лига поднови договора си (подробности четете в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички