Юрген Клоп обяви две "нови" попълнения в Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обяви две "нови" попълнения, но не тези, които може би им се иска на феновете. Германецът сподели, че Алекс Окслейд Чембърлейн и Райън Брюстър са двете "големи" придобивки на мърсисайдци, след като през миналия сезон почти не са играли с екипа на европейския шампион.

"Вече имаме нови попълнения. Оклсейд-Чембърлейн и Райън Брюстър - те почти не играха миналия сезон. И всички млади момчета, които са при нас в момента - те също са нови за нас", коментира Клоп.

След Копа Америка: Фирмино и Алисон "взривиха" телефона на Клоп от съобщения

Две от бразилските звезди в тима на Ливърпул са "взривили" телефона на своя мениджър Юрген Клоп от съобщения след триумфа на "селесао" в Копа Аме...

"Трансферният пазар е отворен и не знам кога затворя. На 8-и август? Англия е невероятна страна - всички искаха прозорецът да затваря по-рано, само тук го направиха. Затваряме 3 седмици преди останалите", коментира още той и все пак сподели, че не се очакват активни седмици за Ливърпул на пазар.

"Разбира се, ще видим какво ще стане, но не мисля, че ще имаме най-големия трансферен прозорец на взички времена", отсече германският специалист. Също така в клуба вече са спокойни и за дълбочината в състава, след като един от героите в Шампионска лига поднови договора си (подробности четете в тази статия).

Още по темата

Please select answer!