Клоп за голмайстора в първия мач: Обичам го, но колко ще е важен зависи от него


Клоп за голмайстора в първия мач: Обичам го, но колко ще е важен зависи от него
Снимка: Guliver/GettyImages

4340 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана доволен от състоянието на своите футболисти на старта на лятната подготовка, но медиите насочиха вниманието му към Райън Брюстър, който вкара два гола в първата проверка на тима. Германецът в типичен стил сподели, че е щастлив от прогреса на нападателя, но не иска да бърза със суперлативите за младока.

"Обичам това момче! Той е фантастичен играч, но един от головете и аз щях да го вкарам. Знаехме, че Райън е добрър играч и преди това. Защо да не го кажа? Просто не искам да говоря за играча просто защото е вкарал два гола", каза Юрген Клоп

"Видях един отличен мач и един страхотен нападател. Със сигурност за него предстои много важен и голям сезон, но всичко зависи от него. Има сериозна конкуренция - Дивок Ориги остава в отбора, което е страхотно. Боби Фирмино също е тук". 

Клоп отсече, че за да играе по-редовно, нападателят се нужда от това да развие играта си и да може да подпомага нападението на тима и по крилата.

"Брюстър е топ нападател и топ талант. Вече му съобщих, че ще има важна роля в отбора през този сезон, но колко точно важна ще е е зависи изцяло от него. Ще видим какво ще стане. Важно е да играе на различни позиции. Да, той е отличен в центъра на нападението, но трябва да играе и по крилата - мисля, че това е възможно. Ще получи своите възможности със сигурност", коментира още мениджърът за младока. Какво каза Клоп за трансферните планове на Ливърпул четете в тази статия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички