Юрген Клоп намекна за нов трансфер в отбрана


Юрген Клоп намекна за нов трансфер в отбрана
Снимка: Getty Images/Guliver

7903 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че не изключва варианта в останалата част от трансферния прозорец да бъде закупен ляв защитник. През лятото "червените" се разделиха с Алберто Морено, чийто контракт изтече. След това отборът бе принуден да започне подготовката си за новия сезон без Анди Робъртсън, който провежда възстановителен курс след операция на ръката.

Поради тази причина на Клоп му се наложи да използва младите Адам Люис и Ясер Ларуси в първите две контроли на тима. В сложната ситуация Клоп не изключва варианта да излезе на трансферния пазар за ляв бек.

"Времето ще покаже. Това означава нито да, нито не. Вече съм казвал, че трябва да мислим за всичко, но в края на краищата може и нищо да не предприемем. Разбира се, ние загубихме един ляв защитник, но днес видяхме двама млади леви бранители, а в добавка разполагаме и с Джеймс Милнър. Времето ще покаже", заяви Клоп, цитиран от Sky Sports.

Изказването на Клоп идва часове след победата над Брадфорд, в която "блестяха" част от младите звезди на отбора. Междувременно стана ясно, че един от бившите асове на мърсисайдци е пред трансфер в Серия А (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички