Зинедин Зидан застава начело на ПСЖ, феновете на Манчестър Юнайтед ще са най-доволни


Зинедин Зидан застава начело на ПСЖ, феновете на Манчестър Юнайтед ще са най-доволни
Снимка: Getty Images/Gulliver

5083 0

Изключително любопитна информация се появи в днешния 7 януари, която разкрива, че легендарният французин Зинедин Зидан ще се завърне към треньорската професия през настоящата 2022 година!

Журналистът от "RMC Sport" Даниел Риоло, който през лятото на 2021 г. бе сред първите, които обявиха преминаването на Лионел Меси в ПСЖ, твърди, че Зизу ще застане начело на парижани след края на сезон 2021/22.

Информацията сочи, че бившият наставник на Реал Мадрид ще наследи на поста Маурисио Почетино, който ще бъде освободен от ръководството на френския гранд след края на кампанията.

Това на практика означава, че "пистата" пред Почетино за завръщане на Острова е "чиста" - преди време той бе сочен за основен фаворит за заместник на Оле Гунар Солскяер в Манчестър Юнайтед, но в крайна сметка "червените дяволи" си осигуриха временните услуги на Ралф Рангник.

Както вече е ясно, немският специалист ще остане треньор на Манчестър именно до края на настоящия сезон, а след това клубът ще назначи постоянен мениджър. Вече се появиха и първите индикации, че в съблекалнята на Юнайтед не са доволни от Рангник...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички