Лионел Меси победи коронавируса, връща се в Париж (СНИМКА)


Лионел Меси победи коронавируса, връща се в Париж (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

1591 0

Седемкратният носител на "Златната топка" Лионел Меси е дал отрицателен тест за коронавирус и вече е потеглил към Париж, където да се присъедини към клубния си ПСЖ - за това информира аржентинското издание "Оле".

Както е известно, парижани потвърдиха на 2 януари официално, че Меси е с коронавирус. Той бе в изолация в родния си град Росарио от 28 декември. В социалните мрежи се появиха и снимки на Лео, на които се вижда как се качва в частния си самолет на летището именно в Росарио.

Следващият мач за ПСЖ е поне на хартия по-труден - гостуване на Олимпик Лион. Той ще се състои на 9-и януари от 21:45 часа българско време, като все още не е ясно дали Меси ще бъде включен в групата. Вероятно това зависи от физическото му състояние.

Неймар също не бе на линия до този момент, но поради травма. Така в последните срещи единствено Килиан Мбапе взимаше участие от убийственото трио на парижани. Оказва се обаче, че Реал Мадрид ще опита да привлече Мбапе още сега и дори е предложил отново солидна сума на ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички