11 играчи искат да напуснат Манчестър Юнайтед! "Рангник става Солскяер"


11 играчи искат да напуснат Манчестър Юнайтед! "Рангник става Солскяер"
Снимка: Getty Images

3644 0

Манчестър Юнайтед допусна първа загуба при Ралф Рангник - 0:1 от Уулвърхемптън във Висшата лига, и то у дома - на "Олд Трафорд". На Острова "Мирър" пише, че немският специалист се бори да обедини съблекалнята на отбора, но и че на много играчи вече им е писнало и искат да си ходят.

Посочват се цели 11 футболисти на брой, които нямат желание да останат в клуба. Сред най-недоволните са Джеси Лингард, Дони ван де Беек, Ерик Баи и Дийн Хендерсън. Последният иска да напусне, но Рангник отказва да го пусне.

Оле Гунар Солскяер бе обвиняван в това, че си има любимци, а сега немският специалист, който дойде на мястото му, среща същия проблем, информира още "Мирър". Освен това футболистите не са особено доволни от ръководенето на Ралф, както и неговите тактики, като не са и впечатлени от качеството, което предлагат неговите асистенти.

"Не е добре. Атмосферата е много лоша и изглежда сякаш ще има големи проблеми за Манчестър Юнайтед" - източник на "Мирър" коментира пред изданието каква е ситуацията при "червените дяволи". Към момента отборът е на седма позиция във Висшата лига - на четири точки от топ 4.

За проблеми в клуба намекна и футболист на "дяволите" още след загубата от Уулвърхемптън. Тогава играчът сподели, че не всеки в Манчестър Юнайтед се раздава на 100%.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички