Зидан би поел ПСЖ, само ако му се купят конкретни футболисти


Зидан би поел ПСЖ, само ако му се купят конкретни футболисти
Снимка: Guliver/GettyImages

3971 0

Пари Сен Жермен има голям интерес към това да вземе Зинедин Зидан за свой треньор, но славният халф от близкото минало е поставил своите футболни изисквания към парижани.

Зизу е фаворит да замени на поста Маурисио Почетино след края на този сезон, след като тимът от Франция за сетен път се провали в опитите си да триумфират в Шампионска лига.

Спортният директор на отбора Леонардо потвърди, че все още клубът не е водил разговори с други треньори и аржентинецът ще остане до края на сезона, но твърденията за Зидан се засилват все повече и повече.

Зидан обаче е поискал лично от шефовете на ПСЖ да бъде купен Каземиро от Реал Мадрид, ако някога страните се договорят и започнат да работят заедно. Зизу иска отново да тренира дефанзивния бразилски футболист, а също така и с Карим Бензема, но него трудно ще може Флорентино Перес да склони да го продаде, докато при Касе има такава вероятност, ако ПСЖ посочи правилната сума за мадридчани.

30-годишният Каземиро има 30 гола и 28 асистенции в 322 мача за „лос бланкос“ от всички надпревари, а настоящият му договор изтича през 2025-а година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички