ПСЖ ще уволни Маурисио Почетино при отпадане от Шампионска лига


ПСЖ ще уволни Маурисио Почетино при отпадане от Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1389 0

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино може да бъде уволнен още преди края на настоящата кампания. Според Telegraph Sport ако френският гранд отпадне в 1/8-финалите на Шампионска лига и не успее да преодолее Реал Мадрид, аржентинецът ще напусне "Парк де Пренс" поради незадоволителни резултати.

Смята се, че съдбата на Почетино вече е решена независимо от това какво ще постигне ПСЖ през кампанията. Катарските собственици на клуба искат да привлекат на треньорския пост Зинедин Зидан с надеждата той да изведе отбора до така желания триумф в Шампионска лига.

От друга страна Манчестър Юнайтед има интерес към Почетино. Ралф Рангник е наставник на "червените дяволи" до края на сезона и се смята, че именно германският специалист ще настоява Почетино да е следващият треньор на Юнайтед.

Почетино замени на треньорския пост Томас Тухел в началото на 2021 г. Той спечели с тима Купата на Франция, но не успя да се пребори за титлата. Ето какво условие постави Зинедин Зидан, за да замени Почетино.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички