Грандиозна чистка в ПСЖ - освобождава един отбор хора


Грандиозна чистка в ПСЖ - освобождава един отбор хора
Снимка: Getty Images

2342 0

Пари Сен Жермен възнамерява да се раздели с девет човека от първия си отбор пред летния трансферен прозорец. Грандът от френската столица има 15 точки преднина на върха в Лига 1, но претърпя крушение в Шампионска лига, след като Реал Мадрид елиминира ПСЖ на осминафиналите в началото на март месец.

Бъдещето на треньора Маурисио Почетино почти сигурно е извън „Парк де Пренс“, но L’Equipe и Marca пишат, че парижани ще се освободят от девет човека заради представянето им и заплатите, които получават.

Скоро свободни агенти пък ще станат Килиан Мбапе и Анхел Ди Мария, които изглежда ще напуснат Париж, а първият по всяка вероятност ще премине именно в Реал.

Според изданията Лейвин Курзава, Леандро Паредес, Юлиан Дракслер, Идриса Гей, Андер Ерера и Тило Керер ще се разкарат от Франция, като самият отбор иска това да се случи.

Най-вероятно и редовно контузения Серхио Рамос ще смени клубната си принадлежност, като не много отдавна все още действащият спортен директор Леонардо призна, че този ход от клуба е бил „грешка“.

Джорджинио Вайналдум също може да направи сделка и да се завърне обратно в Премиър лийг, след като има трудности с аклиматизацията в Лига 1. А защо Меси е нещастен в ПСЖ, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички