"Защо Меси проверява задника на Верати?": Меси надникна в гащетата на Верати и взриви мрежата (ВИДЕО)


"Защо Меси проверява задника на Верати?": Меси надникна в гащетата на Верати и взриви мрежата (ВИДЕО)
Снимка: Скрийншот на SportLive

3235 0

Феновете на футбола останаха озадачени, след като Лионел Меси надникна в гащетата на Марко Верати преди победата на ПСЖ над Тулуза във френската Лига 1.

Преди началото на мача играчите се подредиха в тунела, екипирани и готови за игра. Верати обаче имаше проблем с шортите си и помоли Меси да му помогне.

Без колебание аржентинецът дръпна шортите му и надникна вътре, за да идентифицира проблема, който изглеждаше да е причинен от етикета на гащетата. Любопитната случка привлече вниманието на феновете в социалните мрежи, които намериха поведението на Меси за забавно, но и странно.

Video edited on Kapwing

Един потребител написа следното: „Защо Меси проверява задника на Верати?“ Друг пък добави: „Меси очевидно си прекарва времето по най-добрия начин и съм сигурен, че Верати си прекарва дори по-добре.“ А трети написа: „Меси изневерява на Антонела“.

Меси и Верати показаха химия и на терена, когато комбинираха по брилянтен начин за втория гол на ПСЖ. Верати намери Меси с превъзходен дълъг пас, а след това кълбото стигна до Мбапе, който вкара с елементарен завършек.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички