Лионел Меси ще вземе решение за своето бъдеще след Световното в Катар


Лионел Меси ще вземе решение за своето бъдеще след Световното в Катар
Снимка: Getty Images

1457 0

Голямата звезда на ПСЖ - Лионел Меси, все още няма оферти от други отбори и най-вероятно ще вземе решение за бъдещето си след Мондиала в Катар, информира изданието "The Sun".

Според изданието аржентинецът не е получил никакви оферти от други клубове. Междувременно ПСЖ има намерението да запази футболиста на "Парк де Пренс", чийто контракт изтича в края на сезона, но до момента двете страни не са сядали на масата за преговори.

Испанският гранд Барселона има огромен интерес да си върне Лионел Меси обратно на "Камп Ноу", но официално развитие по този въпрос също няма. Самият футболист пък заяви неотдавна, че няма да бърза с решението си и ще прегледа опциите пред него внимателно.

Лионел Меси пристигна във френската столица през лятото на 2021 година, след като Барселона не успя да му предложи договор заради финансовите проблеми. Аржентинецът имаше труден първи сезон с екипа на ПСЖ, но през настоящия впечатлява за парижани. Футболния свят с интерес очаква да разбере какво решение ще вземе нападателя за своето бъдеще.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво призна Лионел Меси за вече изминалия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички