Лионел Меси на 1-ва тренировка с ПСЖ, а вече изуми със свое действие (ВИДЕО)


Лионел Меси на 1-ва тренировка с ПСЖ, а вече изуми със свое действие (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

16613 0

Лионел Меси вече проведе първата си тренировка със своя нов отбор - френският гранд ПСЖ, след като в сряда (11.08) официално бе представен като играч на отбора. Ден след това той проведе и въпросното занимание, като се запозна и с новите си съотборници.

Появиха се и видеа в социалните мрежи, на които се виждат някои епизодични прояви на аржентинеца. На едното от тях спринтира сам и се присъединява към останалите, а на другото участва в упражнение с останалите (можете да видите и двете по-долу в материала).

Това, което най-много е впечатлило французите обаче, е фактът, че Меси е пристигнал на съоръжението в 09:15 сутринта местно време, което е с близо два часа по-рано от началния час за тренировката на френския гранд, съобщава испанското издание "Марка".

Дори за един от най-великите в историята на футбола е много важно първото впечатление, което ще остави. А Меси се справя безупречно до момента. Той прекарва и доста време в разговори с хора от треньорския щаб, съотборници и други в клуба, за да свикне по-бързо с обстановката.

34-годишният атакуващ футболист не проведе най-добрата предсезонна подготовка, тъй като удължи почивката си след спечелената Копа Америка с Аржентина.

"Бях извън действие за месец и имам нужда да се подготвя физически. Надявам се да бъда готов възможно най-скоро, защото нямам търпение да играя" - бяха думите му по темата на пресконференцията в сряда. А как Килиан Мбапе посрещна Лионел Меси в ПСЖ (СНИМКИ)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички