Първо взаимодействие - как Килиан Мбапе посрещна Лионел Меси в ПСЖ? (СНИМКИ)


Първо взаимодействие - как Килиан Мбапе посрещна Лионел Меси в ПСЖ? (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

8492 0

Мнозина любители на футбола с нетърпение очакват да видят как Килиан Мбапе и Лионел Меси ще се разбират на терена по време на мачовете на ПСЖ.

До този момент двамата футболисти са се срещали общо 3 пъти - първият път бе на 1/8-финал на Световното първенство през 2018 г. , когато Франция отстрани Аржентина с 4:3.

Вторият и третият път бяха през пролетта на настоящата година, когато ПСЖ отстрани в два мача Барселона на 1/8-финалите в Шампионска лига. Първата среща в Каталуния завърши 4:1 за парижани, а на реванша двата тима извъртяха 1:1.

Днес аржентинецът проведе първа тренировка със своите нови съотборници, а французинът качи снимки в профила си в една от социалните мрежи...

На тях се вижда, че отношенията между двамата, поне на пръв поглед, са доста приятелски, а Мбапе написа "Добре дошъл в Париж, Лео".

На четирите кадъра се вижда как двамата се прегръщат и разменят думи помежду си. Френското първенство вече започна, но ще трябва да изчакаме малко, преди да видим как Меси и Мбапе ще се разбират на терена, тъй като Лео получи по-дълга почивка след Копа Америка и в момента не е в оптимална физическа форма!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички