ВИДЕО: ПСЖ се изпоти срещу Нант, но измъкна победата с късен гол от скамейката


ВИДЕО: ПСЖ се изпоти срещу Нант, но измъкна победата с късен гол от скамейката
Снимка: Getty Images

1087 0

ПСЖ постигна трудна победа над Нант в 15-ия кръг на Лига 1. "Принцовете" надвиха с 2:1 благодарение на гол на резервата Рандал Коло Муани, реализиран в 83-ата минута. Той не отпразнува попадението срещу бившия си тим. 

Преди това парижани бяха открили резултата в 41' след попадение на Брадли Баркола, но в 55' гостите изравниха чрез Мостафа Мохамед. В 68' целият тим на Луис Енрике настоя за дузпа срещу Килиан Мбапе, но съдията не им даде такава.

Шампионите поведоха малко преди почивката, когато Витиня изведе по отличен начин 21-годишния Брадли Баркола и той се разписа с прецизен удар отблизо.

Десет минути след подновяването на играта Нант изравни, след като Мостафа Мохамед засече центриране от корнер и с глава отблизо прониза вратата на Арнау Тенас в средата - 1:1.

В 68' Килиан Мбапе се свлече в наказателното поле и целият тим изрази претенции за дузпа, но реферът на двубоя остана глух за това.

Все пак парижани издрапаха до победата в 83', когато влезлият преди 4 минути Рандал Коло Муани отправи удар по отскочила до него топка и прониза вратата на гостите - 2:1.

Пет минути преди края на редовното време пред ПСЖ се откри възможност да реши категорично спора в своя полза, но от чудесна позиция Марко Асенсио не намери очертанията на вратата.

Все пак шампионите се поздравиха със своята осма поредна победа в Лига 1 и запазиха дистанция на върха от 6 точки пред втория Монако. Нант запази своята девета позиция, въпреки поражението.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички