ВИДЕО: Неймар се разбра с легендарен собственик за трансфера си в нов клуб


ВИДЕО: Неймар се разбра с легендарен собственик за трансфера си в нов клуб
Снимка: Guliver/GettyImages

6619 0

Един от най-желаните футболисти в съвременния футбол - екстравагантният бразилски нападател Неймар, се разбра за преминаването си в нов клуб. Той ще подпише с Интер Маями, чийто собственик е Дейвид Бекъм, като двамата лично се разбраха за това. Трансферът обаче ще се осъществи след няколко години според Неймар.

"Мисля, че това е страхотна възможност за страната да развие футбола. Както съм казвал и преди - вече съм осъществил контакт с Дейвид Бекъм. След няколко години аз ще бъда там. Заедно сме в това, той е моят президент" - заяви с усмивка на лице бразилецът.

"Е, ще те накарам да подпишеш един лист хартия. Това ще е договор с Интер Маями за след 10 години. Няма да платим много" - отвърна шеговито легендарният бивш футболист Дейвид Бекъм.

Разговорът между двамата премина в хумористичен тон. В момента 28-годишния атакуващ футболист лекува контузия. А какво трябва да направи Неймар, за да се върне в Барселона - вижте отговора на шеф при каталунците - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички