Нахила Триндаде с ново обвинение към Неймар - този път спонсорирал проституция


Нахила Триндаде с ново обвинение към Неймар - този път спонсорирал проституция
Снимка: Twitter

4822 0

Нови тъмни облаци надвиснаха над главата на бразилската суперзвезда Неймар. Те идват от същото място, от което и през 2019 година - от неговата сънародничка Нахила Триндаде, която миналата година го обвини в изнасилване. Този път русокоската смята да обвини нападателя на ПСЖ, че спонсорира проституция, помагайки за сексуалната експлоатация на бразилски жени във Франция, съобщава канал "SBT".

Информацията за намеренията на бразилката отново да съди известния футболист обяви нейният адвокат Косме дос Сантос. Идеята на двамата с клиентката му е да съдят звездата във Франция, чийто съд им се струва по-справедлив от този в Бразилия. Както е известно, футболистът беше оправдан по обвиненията заради липса на доказателства.

Юристът на футболиста на ПСЖ обяви, че не е получил официално уведомление за готвеното обвинение. "SBT" съобщава още, че Неймар е разследван в родината си и за разпространението на интимни снимки на модела в мрежите, но там той вероятно също ще бъде оправдан, тъй като е направил това нарушение, за да се защити от обвиненията. Как коментира звездата скандала с Триндаде вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички