Нахила Триндаде с ново обвинение към Неймар - този път спонсорирал проституция


Нахила Триндаде с ново обвинение към Неймар - този път спонсорирал проституция

2034 0

Нови тъмни облаци надвиснаха над главата на бразилската суперзвезда Неймар. Те идват от същото място, от което и през 2019 година - от неговата сънародничка Нахила Триндаде, която миналата година го обвини в изнасилване. Този път русокоската смята да обвини нападателя на ПСЖ, че спонсорира проституция, помагайки за сексуалната експлоатация на бразилски жени във Франция, съобщава канал "SBT".

Информацията за намеренията на бразилката отново да съди известния футболист обяви нейният адвокат Косме дос Сантос. Идеята на двамата с клиентката му е да съдят звездата във Франция, чийто съд им се струва по-справедлив от този в Бразилия. Както е известно, футболистът беше оправдан по обвиненията заради липса на доказателства.

Юристът на футболиста на ПСЖ обяви, че не е получил официално уведомление за готвеното обвинение. "SBT" съобщава още, че Неймар е разследван в родината си и за разпространението на интимни снимки на модела в мрежите, но там той вероятно също ще бъде оправдан, тъй като е направил това нарушение, за да се защити от обвиненията. Как коментира звездата скандала с Триндаде вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


Катарзисът, който може да освободи Левски от всички влияния или да го остави техен заложник

В последните 10 години ситуацията в Левски не е спокойна, а от 2015 година насам се превърна и в истински тревожна,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама