Тухел за Неймар: Когато го привлякохме, трябваше да му обясня, че ПСЖ ще се гради около него


Тухел за Неймар: Когато го привлякохме, трябваше да му обясня, че ПСЖ ще се гради около него
Снимка: Getty Images/Guliver

3408 0

Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел направи любопитен коментар по отношение на голямата звезда на парижани - Неймар. Немският специалист заяви, че за такъв тип играч следва да изградиш изцяло нов отбор, който да е съобразен с нуждите на футболиста. И това е трябвало да се случи още от първия ден след пристигането му в Париж.

"Когато привлякохме Неймар, трябваше да му обясня, че ще изграждаме отбора на ПСЖ около него. Когато имаш толкова феноменален играч, не можеш просто да му кажеш, че трябва да се адаптира. Трябва да създадеш отбора за него. В противен случай - той няма да дойде. Това е сигурно", заяви Тухел.

Неймар пристигна на "Парк де Пренс" през лятото на 2017 година за рекордната сума от 222 млн. евро. Бразилската суперзвезда напусна Барселона, избягвайки от сянката на Лионел Меси в търсене на развитието на своята кариера. 

Междувременно ПСЖ победи Олимпик Лион в мач от Лига 1, но Неймар отново не беше в игра. Каква е причината - четете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички