Емери за един от най-големите обрати: Барселона стигна до него, защото още нямаше ВАР


Емери за един от най-големите обрати: Барселона стигна до него, защото още нямаше ВАР

2084 0

Един от най-паметните обрати в Шампионска лига е този на Барселона срещу Пари Сен Жермен през 2017 година. Тогава каталинците закупиха с 4:0 в Париж, но на "Камп Ноу" след това победиха с 6:1. Според тогавашния наставник на френския тим Унай Емери това се е случило, тъй като все още не е съществувал ВАР.

"Тогава в първия двубой играхме на много високо ниво, но във втория двубой бяхме елиминирани, защото нямаше ВАР. Определено отпаднахме заради решенията на съдиите", заяви той пред France Football.

Емери е сигурен, че Неймар може да се превърне в най-добрия играч в света. "С толкова необикновен играч като Неймар не може да му кажеш, че има отбор, към който трябва да се приспособи. Трябва да се направи отбор за него и въпреки масовото мнение, аз твърдя, че е лесно да се тренира. Обича футбола и има голямо сърце. В ПСЖ можех да стана най-добрия треньор, но пропуснах тази възможност".

Междувременно, появиха се информации, че един от играчите на френския шампион е имал желанието да премине в гранд от Англия през зимния трансферен прозорец. За кой играч и кой отбор става въпрос - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Амос Юга - футболистът-пощальон, на чиято мечта попречи Юмтити от Барселона

ЦСКА отново привлече интересни играчи, като на фокуса ни е френският халф Амос Юга. Кариерата му е изпълнена...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама