ВИДЕО: Гениален Лео Меси "избухна" и донесе победата на ПСЖ


ВИДЕО: Гениален Лео Меси "избухна" и донесе победата на ПСЖ
Снимка: Getty Images

19126 0

Макар наглед огромната разлика в класите на ПСЖ и Лил, "принцовете" със сетни усилия съумяха да измъкнат победата пред собствената си публика в мач от 24-ия кръг на Лига 1. Парижани победиха в зрелищен двубой с 4:3.

Докато "мастифите" се виждаха герои, измъквайки точка от именития си съперник, трите такива се озоваха в "сака" на възпитаниците на Кристоф Галтие. За това обаче бе нужен геният на един от най-великите футболисти в историята - Лео Меси.

В самия край на срещата легендарният аржентинец получи възможност да изпълни пряк свободен удар на немалка дистанция от границата на наказателното поле на Лил. Меси обаче не се посвени да стреля директно и го направи по най-добрия начин.

Бившата суперзвезда на Барселона избра нестандартен начин на изпълнение, който обаче му се отблагодари. Той шутира ниско, в десния ъгъл на вратата, пазена от Шовалие. Стражът разгада изстрела, който обаче бе прекалено добър и с помощна на гредата опъна мрежата на гостите за четвърти път. 

Вижте тежката контузия, която Неймар получи по време на двубоя 

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички