ВИДЕО: Бащата на Меси от Саудитска Арабия се озова в Барселона, %-тите легендата да се върне минаха 50


ВИДЕО: Бащата на Меси от Саудитска Арабия се озова в Барселона, %-тите легендата да се върне минаха 50

8211 0

Появата на бащата на Лионел Меси в Барселона за пореден път засилиха съмненията на футболната общественост, че и самият играч още през лятото може да акостира на "Камп Ноу".

Първоначално Дани Лопес от “Мундо Депортиво” уточни, че всъщност бащата Хорхе, който освен баща на Меси е и негов агент, досега не е бил в Саудитска Арабия за обсъждане на спортна оферта, а по-скоро търговска. Ситуацията е съвсем логична, след като се има превдид, че Меси е туристическият посланик на Саудитска Арабия и се очаква той да пътува до Близкия Изток през следващите седмици.

 

Завръщане на Меси в Барселона

Приближеният до Барселона журналист Жерар Морено сподели изключително важна информация около бъдещето на играча, според която вероятността той да се завърне на “Камп Ноу” е достигнала 60%. Междувременно правните служби на ”блаугранас” са започнали работа около евентуалното завръщане на легендата в клуба.

Припомняме ви, че Меси напусна единствения си до онзи момент професионален клуб заради иконимически въпроси и ще направи през лятото 2 години като играч на ПСЖ, но след отпадането от Шампионска лига изглежда изключително несигурно дали ще удължи договора си на “Парк де Пренс”, изтичащ след края на сезона.

Вижте ПСЖ пък коя звезда на Барселона може да купи с огромно намаление!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички