Величие на аржентинския футбол с интересна прогноза за Меси и националния отбор


Величие на аржентинския футбол с интересна прогноза за Меси и националния отбор
Снимка: GettyImages

3306 0

Световното първенство в Катар вече чука на вратата. Хората по цял свят с нетърпение очакват най-голямото спортно събитие, което ще се проведе тази зима. Разбира се, вече се започна и с прогнозите за това коя нация ще се нарече "световен шампион". Към тези догадки се включи и легендата на аржентинския футбол - Габриел Батистута.

Според аржентинецът неговата страна има реален шанс да спечели това издание на световното първенство не само защото има Лионел Меси в редиците си, но и един страхотен отбор с много талантливи играчи, които да го подкрепят. 

"Останалите играчи отлично знаят, че не могат да разчитат само и единствено на Меси. Те ще направят всичко възможно да излязат с него и да му помагат в тази сериозна мисия. Има огромна разлика в това да чуеш "Меси спечели Световното първенство" вместо "Ние заедно спечелихме световното първенство", нали? Аз силно вярвам в нашите футболисти и зная, че те могат да се справят", заяви Батистута пред медията "La Nacion".

Всеки аржентинец на този свят мечтае да види как Лионел Меси вдига най-ценния трофей във футбола, слагайки край на 36-годишната суша на страната от Южна Америка без световна титла. Предстои да разберем дали Бълхата и компания ще работят заедно и дали ще сбъднат най-съкровеното желание на всеки един свой сънародник. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шави иска Меси обратно в Барселона?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички