Във Фрация са убедени: ПСЖ ще направи всичко, за да задържи Лионел Меси


Във Фрация са убедени: ПСЖ ще направи всичко, за да задържи Лионел Меси
Снимка: Getty Images

2177 0

Ръководството на ПСЖ иска да задържи легендата на световния футбол Лионел Меси, въпреки всички слухове около аржентинеца, разкрива "L'Equipe". Нападателят се присъедини към парижани през миналото лято, а от клуба се очаква в най-скоро време да започнат преговори с него. 

Настоящото споразумение между двете страни изтича през лятото на 2023 г. и именно след това се предполагаше, че футболистът може да се завърне в Барселона, където прекара съществената част от кариерата си. Междувременно според френските информации от клуба  са уверени, че ще бъде подписан нов контракт за още един сезон.

През миналия сезон нападателят изигра 34 мача за френския гранд, в които вкара 11 гола и асистира за още 15. През изминалата седмица стана ясно, че той не е номиниран за "Златната топка" за първи път от 2005 г. насам, но пък започна сезона по чудесен начин.

В първите официални срещи от последните седмици аржентинецът записа общо 3 срещи от Лига 1 и за Суперкупата на Франция, в които вкара 3 гола и асистира за още един. Той не е пропуснал и минута.

Вижте лошия старт на Барселона в Ла Лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички