В ПСЖ са потресени от случващото се: Ужасът през 2023 г. е огромен


В ПСЖ са потресени от случващото се: Ужасът през 2023 г. е огромен
Снимка: Gulliver/GettyImages

1778 0

ПСЖ допусна повече от изненадващо поражение в неделния следобед, след като отстъпи от Рен като домакин с 0:2. Това бе втори поражение от въпросния съперник в рамките на сезон и дори едва три месеца, след като визитата на колоса бе през януари.

Така парижани разполагат с цели седем поражения от началото на календарната година, а броят е сборен от участието на тима във всички турнири.

Всички това обаче коства възможността на френския гранд да се бори в две от надпреварите през сезона - Купата на Франция и така мечтаната Шампионска лига.

Падението на френския колос

Отпадането и от двете надпревари бе повече от болезнено, тъй като шансовете за местния трофей бяха унищожени от вечния съперник - Олимпик Марсилия.

В Шампионска лига парижани приключиха на осминафиналите, след като Байерн Мюнхен елиминира селекцията на Галтие, като френският колос дори не отбеляза попадение в голямата битка.

Именно след поражението от последния кръг в Лига 1 все по-голяма популярност в социалните мрежи събира снимка на Ал-Хелаифи и Луис Кампос, които видимо не разбират случващото се с "принцовете".

Ето кой талант се е заканил, че не би се присъединил към ПСЖ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички