В ПСЖ решиха: Ето чий изтичащ договор е приоритет - на Неймар или на Килиан Мбапе


В ПСЖ решиха: Ето чий изтичащ договор е приоритет - на Неймар или на Килиан Мбапе
Снимка: Guliver/GettyImages

1686 0

Не е далеч моментът, в който две от най-големите звезди в съвременния футбол ще станат свободни агенти - Неймар и Килиан Мбапе. Тази новина несъмнено стряска до смърт всички свързани с техния клуб - Пари Сен Жермен.

Испанското издание AS информира, че парижани приоритизират договора на Килиан Мбапе пред този на Неймар, въпреки че в момента бразилецът е със статут на по-голямата звезда от двамата в тима. Интересът към французина обаче е далеч по-засилен и сериозен и спортният директор на френския шампион - Леонардо, е наясно, че ще трябват много усилия, за да бъде задържан.

Нещо повече, твърди се, че в ПСЖ са готови да поставят Мбапе пред Неймар, дори това да коства мира в съблекалнята, тъй като на бразилеца едва ли ще му се хареса. Бащата на Килиан, който има голямо влияние върху него, няма нищо против синът му да продължи в Париж.

Факт е обаче, че 21-годишният нападател иска по-голяма роля, а именно водещата такава, за да остане в клуба. Мбапе знае, че няма закъде да бърза и няма да вземе прибързано решение, за което да съжалява след време, информира още испанското издание. За момента той отклонява предложенията на ПСЖ за нов договор.

А наскоро бивш треньор на ПСЖ разкри, че Мбапе много харесва Реал и иска да отиде там.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички