Неймар иска нов договор от ПСЖ, клубът обаче мисли само за Мбапе


Неймар иска нов договор от ПСЖ, клубът обаче мисли само за Мбапе
Снимка: Guliver/GettyImages

1269 0

Бразилската звезда на Пари Сен Жермен Неймар вече не иска да се връща на всяка цена в Барселона и се надява да остане в Париж. Нападателят се чувства комфортно във френския клуб и разчита да подпише нов договор с парижани. Но въпреки че звездата е променил мнението си за ПСЖ, ръководството пък е променило намеренията си към него, съобщава "Le Parisien".

Сега шефовете на френския шампион са забавили новите преговори с Неймар, тъй като са съсредоточили всичките си ресурски към тези с Килиан Мбапе. Бразилецът и неговият кръг са разочаровани и подразнени от подобно невнимание, но клубът смята да се заеме с разговорите с Неймар едва когато се изясни ситуацията около младата френска звезда.

В същото време пък приоритетът на парижани - Мбапе, не смята френския клуб за свой приоритет. Той отклонява всички предложения на клуба за нов договор, тъй като се надява да премине в по-голям клуб. Според "Le Parisien" ръководството на ПСЖ е близо до развяването на бялото знаме. Ако това се случи, клубът ще бъде готов да изслуша офертите. Заинтересувани от нападателя са Ювентус, Ливърпул и Реал Мадрид.

И неймар, и Мбапе имат договори с парижани до лятото на 2022 година. Това лято те помогнаха на отбора да стигне за първи път в историята си до финал в Шампионска лига. Там обаче французите загубиха от Байерн Мюнхен. Неотдавна Неймар заяви, че остава в ПСЖ (подробности тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички