Ще повлияе ли евентуалното напускане на Зидан на трансфера на Мбапе в Реал Мадрид?


Ще повлияе ли евентуалното напускане на Зидан на трансфера на Мбапе в Реал Мадрид?
Снимка: Getty Images/Guliver

1045 0

Хипотетичното напускане на Зинедин Зидан от Реал Мадрид, предположено от редица недоволни фенове и медии след някои неочаквано лоши резултати и поредица от разочароващи изпълнения, няма да повлияе на операцията по извеждането на Килиан Мбапе в испанската столица.

AS е разбрал от източници, близки до френския играч, че присъединяването му към шампионите на Ла Лига не в свързвано с това дали неговият сънародник още остане начело на тима. Мбапе е ключовата част от мозайката през 2021 г., който е в радара от доста време и е основна причина, поради която "Лос Бланкос" е един от малкото елитни клубове, които не взеха нови попълнения.

Новата им звезда се очаква да ги изведе на реконструирания стадион "Сантяго Бернабеу". Мбапе има договор с ПСЖ до юни 2022 г. и до този момент се противопоставя на опитите на клуба да го удължи допълнително. Това означава, че през следващото лято той вероятно ще бъде в състояние да напусне Лига 1 на относително разумна цена, в ситуация, която би била подобна на ситуацията с Еден Азар. А кои два мача ще определят бъдещето на Зидан - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички