В ПСЖ на тръни: Неймар с контузия, под въпрос е за мача с Барселона


В ПСЖ на тръни: Неймар с контузия, под въпрос е за мача с Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1341 0

Голямата звезда на френския шампион ПСЖ Неймар отново изплаши всички в клуба, след като напусна контузен малко преди да измине 1 час в мача срещу Каен за Купата на Франция. Проблемът на бразилеца е в областта на адукторите.

Плашещото е, че след по-малко от седмица парижани гостуват на Барселона в първия мач от осминафиналната фаза на Шампионска лига. Все още не е ясно напълно състоянието на Неймар и дали той ще може да се изправи срещу бившия си отбор. Това би било още един удар за ПСЖ преди сблъсъка, след като стана ясно, че Анхел ди Мария също няма да може да вземе участие.

"Всички видяха, че Неймар има проблем с адукторите. Трябва да изчакаме и да видим каква точно е контузията. Сега не мога да кажа повече подробности. Надявам се, че не е нещо сериозно, но трябва да изчакаме медицинските изследвания" - сподели наставникът на тима Маурисио Почетино.

Мачът между Барселона и ПСЖ ще се състои във вторник, 16 февруари, от 22:00 часа българско време. А Марко Верати от ПСЖ също "флиртува" с Меси, подканяйки го да дойде в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички