Ултрасите на ПСЖ със сериозни критики към футболистите (СНИМКА)


Ултрасите на ПСЖ със сериозни критики към футболистите (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Gulliver

1387 0

В снощната вечер отборът на Пари Сен Жермен победи Бордо в епичен сблъсък от Френската Лига 1, завършил при резултат 4:3. Въпреки победата срещу „жирондинците“, ултрасите на ПСЖ не бяха изцяло доволни, като поражението от Борусия Дортмунд в Шампионската лига по-рано през седмицата продължава да е в съзнанието на феновете.

Затова в снощната вечер ултрасите на френския гранд от фракцията ‘Auteuil’ опънаха транспарант в началото на срещата с Бордо, който гласеше „Комбуаре, Жино и Рай имаха навика да побеждават. Силва, Мбапе и Неймар се страхуват от победата! Проявете характер!“

По време на срещата имаше някои груби скандирания от страна на феновете, насочени към футболистите на Пари Сен Жермен. Френските ултраси определено се недоволни от ежегодните провали на парижани в Шампионската лига и невъзможността им да преминат осминафиналната фаза на турнира. Играчите на Томас Тухел са на прага на ново отпадане след загуба с 1:2 в първия мач срещу Борусия Дортмунд, но ще имат шанса да се поправят на реванша на „Парк де Пренс“ на 11-ти март. А ето как Тухел коментира изгонването на Неймар в снощния двубой срещу Бордо.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички