Неймар изброи петимата най-добри играчи, Роналдо не е сред тях


Неймар изброи петимата най-добри играчи, Роналдо не е сред тях
Снимка: Getty Images/Guliver

14305 0

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар даде своя списък с петимата най-добри играчи в днешно време. Впечатление прави, че бразилецът не включва себе си в това число, а освен това не назовава и Кристиано Роналдо.

"Изборът ми ще включва Меси, Суарес, Мбапе, Погба и Азар. А отборът с пенсионираните играчи е с Шави, Лампард, Бекъм и Тиери Анри", заяви Неймар, като допълни, че 2019 година е била тежка за него. "В професионален и личен план бе трудна година за мен. Въпреки това бе пълна с преживявания, взимам само позитивните неща и се надявам 2020 да е по-добра".

По-рано Лионел Меси заяви, че Неймар силно желае да се завърне в Барселона. "Той ме притесни по онова време и опитахме да го убедим да не го прави. Но всички ние искаме да печелим и да имаме най-добрите играчи около себе си. Той е един от най-добрите играчи в света и донесе много на отбора. Разбираемо е, че хората ще го счетат за напускане по лошия начин. Той отчаяно иска да се завърне в отбора и постоянно съжалява за решението си да напусне отбора". 

Желанието на бразилския футболист да се върне при каталунците обаче може и да удари на камък, след като от Барселона вече имат нов фаворит за лятно попълнение в атаката на тима. Ето за кого става въпрос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички