Аржентински журналист: Лионел Меси остава в Европа, има 3 важни причини за това


Аржентински журналист: Лионел Меси остава в Европа, има 3 важни причини за това
Снимка: Getty Images

2219 0

Нападателят на Пари Сен Жермен - Лионел Меси, иска да продължи кариерата си в Европа. Затова офертите на американската МЛС и от Саудитска Арабия няма как да го изкушат това лято.

Информацията е на журналиста на "TyC Sports" Гастон Едул. Той посочва и причините за това 35-годишният аржентинец да иска да продължи на Стария континент. Според него Меси иска да бъде явен фаворит за спечелването на "Златната топка" през август (тя би била осма за него), както и да бъде в добра форма за Копа Америка 2024. Освен това звездата искал да запише още една победа в Шампионска лига.

Едул заявява, че легендата няма да играе за никой друг клуб в Европа, освен за ПСЖ и Барселона. Това било свързано със семейството на Меси, но не става ясно точно как.

"Видях, че някои фенове на Барса ми се разсърдиха, че отричам информацията за преговорите на Меси с клуба. Те смятат, че не харесвам Барселона, но това не е така. Нямам нищо против този клуб. Споделям информация. Истината в момента е, че не се водят никакви преговори между Меси и Барса", казва журналистът.

"Меси обича Барселона и града, той е главният идол в историята на клуба, така че много неща може да се случат, но в момента няма нищо. Поне от обкръжението на Меси отричат всички информации, които се появяват. Преди четири дни Хорхе Меси се върна в Аржентина", допълва той. А ето кога ще са решителните преговори за бъдещето на Меси в ПСЖ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички