Може ли Мбапе да спре Меси? Французинът се "смее" на легендата (СНИМКА)


Може ли Мбапе да спре Меси? Французинът се "смее" на легендата (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

9693 0

ПСЖ продължава да се подготвя за предстоящото шампионатно гостуване на Олимпик Марсилия в неделя, когато двата тима ще премерят сили в двубой сред фаворитите в Лига 1, а и вечни съперници в надпреварата. 

Парижани продължават да се възстановяват най-вече психически от ужасяващата серия, в която бяха влезли, а именно три поредни поражения в ключови двубои - от Марсилия за Купата на Франция, Монако за Лига 1 и Байерн Мюнхен в Шампионска лига. 

Възпитаниците на Галтие обаче видимо са почнали да си връщат настроението след драматичния успех над Лил през изминалия уикенд. Фотоси от последната тренировка на парижан пък показват усмивки между големите звезди на "принцовете" - Килиан Мбапе и Лионел Меси.

Поредната закачка между Мбапе и Меси

Една от снимките видимо достатъчно се е харесала на французина, тъй като той побърза да я разпространи в социалните мрежи. Той добави към нея "смеещи се" емотиконки и спомена Лионел Меси. 

На кадъра се вижда как французинът е легнал на терена и се опитва да спре Меси, който типично в свой стил дриблира с кълбото. 

Вижте ВИДЕО, което описва отношенията между Лионел Меси и Килиан Мбапе!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички