Титуляр на ПСЖ за освиркванията към Меси и Неймар: Разбирам защо


Титуляр на ПСЖ за освиркванията към Меси и Неймар: Разбирам защо
Снимка: Getty Images

3761 0

В двубоя на ПСЖ срещу Бордо от този кръг във френската Лига 1, състоял се дни след отпадането от Реал Мадрид в Шампионска лига, привържениците на парижани освиркваха много шумно две от големите звезди на отбора - Лионел Меси и Неймар.

Всичко това на "Парк де Пренс" и започнало още преди първия съдийски сигнал - когато се обявяваха имената на титулярите. Един от важни играчи на ПСЖ - Преснел Кимпембе, призна, че разбира защо идват тези освирквания, макар и неговите думи да звучат сякаш освиркванията са били за целия отбор.

"Неминуемо чувахме освиркванията, дори и да сме фокусирани и концентриране върху мача. Разбираме разочарованието, разбираме омразата им. Професионалисти сме, знаем как да се държим, време е да вдигнем глави и да продължим напред, за да спечелим Лига 1.

Всичко бе по наша вина и по ничия друга. Ние сме отбор, трябва да се придържаме заедно през добро и лошо. Време е да покажем, че имаме характер и че сме отбор, като останем обединени и силни заедно, дори и да е трудно, много трудно" - сподели той пред Amazon Prime Video.

Освен Кимпембе, треньорът на ПСЖ Маурисио Почетино също коментира освиркванията към Меси и Неймар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички