Тиери Анри очарован от ПСЖ, посочи кога ще извика: Пази се от тях, Европа!


Тиери Анри очарован от ПСЖ, посочи кога ще извика: Пази се от тях, Европа!
Снимка: Getty Images

2283 0

Френската футболна легенда Тиери Анри остана доволен от видяното по време на мача между ПСЖ и Лил снощи. Парижани победиха шампиона на Франция за 2021 година със 7:1, а Анри е очарован не само от головата производителност на парижани.

"Лично на мен ми беше интересно да гледам какво правят Лионел Меси, Неймар и Килиан Мбапе, когато топката не е у тях. И дори при резултат 5:1, 6:1, 7:1 те винаги се връщаха да помагат в отбрана!", казва бившият нападател пред "Prime Video".

"Ако продължават така, ще кажа: "Пази се, Франция! Пази се, Европа!", допълва легендата на Арсенал. Той също така похвали халфа Витиня, който взе участие в гола на Ашраф Хакими.

"Както често казвам, няма смисъл да имаш очи, ако умът ти е сляп. А той вижда ясно с ума си. Това е духът на шампионите, когато има повече мачове, няма да е лесно. Но няма какво да се каже за този ПСЖ. Те ме накараха да искам да играя. И е много по-лесно за играч като Витиня да се впише в този отбор", казва французинът. По-рано Христо Стоичков също предрече силен сезон на Лео Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички