Tиери Анри нахока Мохамед Салах след финала на Шампионска лига


Tиери Анри нахока Мохамед Салах след финала на Шампионска лига
Снимка: Getty Images

5951 0

Когато Ливърпул си осигури място на финала на Шампионска лига, след като спечели полуфинала срещу Виляреал, звездата на тима Мохамед Салах веднага разкри, че иска да се изправи срещу Реал в Париж.

Египтянинът не скри, че това се дължи на факта, че испанският гранд се наложи над "червените" през 2018 г. на финала в Киев, а нападателят трябваше да напусне терена през първото полувреме, тъй като получи контузия след единоборство с тогавашния капитан на "Лос Бланкос" Серхио Рамос.

Вместо да се реваншира обаче, 29-годишният играч отново остана разочарован срещу Реал Мадрид, тъй като голът на Винисиус Жуниор през второто полувреме беше достатъчен, за да му отмъкне трофея.

Френската легенда Тиери Анри го е предупредил, че не бива да говори преди мача, а да изчака да спечели, преди да си отвори устата.

 "Ливърпул имаше много положения, но те се изправиха срещу Тибо Куртоа, който беше блестящ. Спомнете си какво казах на полуфинала, че хората не му отдават заслуженото. Той е един от най-добрите вратари в света и по-добър от Едерсон. И той го показа в събота вечер(28.05).

"Винаги казвам нещо - не говорете преди финал. Победете Реал Мадрид, а след това казвайте, че "Това беше отмъщение и всичко останало". Когато говориш преди такъв двубой, трябва да го спечелиш", каза легендата на Арсенал. 

А ето кое попадение на Мохамед Салах бе избрано за "Гол на сезона".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички