Стоичков: Меси вече е щастлив в ПСЖ, тази година ще ги разбие!


Стоичков: Меси вече е щастлив в ПСЖ, тази година ще ги разбие!
Снимка: Instagram

2524 0

Българската футболна легенда Христо Стоичков предрече много успешен сезон на Лионел Меси с ПСЖ. Бившата звезда на Барселона разкри, че е страдал през първата година от престоя на аржентинеца във френския клуб, тъй като го е виждал, че е нещастен, и сподели, че според него нападателят не е заслужавал да се раздели с каталунците.

"В крайна сметка той заслужава ли това? Мисля, че не. Заради всичко, което е дал на футбола, не само в Барселона, в света, който е дал радост на децата! Спомняте ли си едно момче от Афганистан с фланелка от найлонов плик? Това е образ, който е познат навсякъде по планетата. Лео Меси е мит", заяви Стоичков за "ESPN Argentina".

"Сега той е щастлив. Имам много добро приятелство с него, с баща му, със семейството. Първата година страдах, защото виждах, че мой приятел страда. Все още мислех как се случи всичко това. Виждам едно момче с познато лице, но за мен това не беше Лео Меси", продължи носителят на "Златната топка" за 1994 година.

"Днес го виждам щастлив и тази година ще ги разбие. С ПСЖ, защото Световното първенство е отделно, има само седем мача. Твърде рано е да се каже дали Аржентина ще спечели Световното, или не", завършва Камата. А ето какви проблеми има към момента Меси в ПСЖ.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички