ПСЖ има неприлично малка сума за трансфери през лятото, ще трябва да продава играчи


ПСЖ има неприлично малка сума за трансфери през лятото, ще трябва да продава играчи
Снимка: GettyImages

1090 0

Оскъдният летен бюджет на Пари Сен Жермен беше разкрит след преждевременното им отпадане от Шампионска лига, като клубът съставя списък с нови трансферни цели.

След ранно отпадане от Европа от Байерн Мюнхен, ПСЖ не губи време да планира следващия трансферен прозорец. L'Equipe съобщава, че клубът вече търси как да реорганизира отбора. Бюджетът им за трансфери обаче възлиза само на около 80 милиона евро, което подсказва, че ще има и доста изходящи сделки.

Ще остане ли звездното трио - Неймар, Мбапе и Меси, в ПСЖ

Имаше много спекулации относно бъдещето на нападателното им трио - Килиан Мбапе, Неймар и Лионел Меси и изглежда, че клубът може да пусне поне един от тях, за да балансира своя бюджет. Въпреки че Реал Мадрид продължава да бъде свързван с Мбапе, той се смята за недосегаем на "Парк де Пренс". Но ще има обстойни разговори относно бъдещето както на Неймар, така и на Меси.

Бразилецът изглежда е загубил доверието на ръководството на клуба, годишната заплата на Меси от около 40 милиона евро може да се окаже пречка, особено след неубедителните му изяви в двата мача срещу Байерн Мюнхен. Други играчи като Уго Екитик, Хуан Бернат и Карлос Солер също може да напуснат френската столица.

Междувременно Юлиан Дракслер (Бенфика), Джорджинио Вайналдум (АС Рим) и Леандро Паредес (Ювентус) са под наем, който приклчва през лятото. Вероятно ще бъдат продадени за постоянно или могат да бъдат изпратени за друг срок под наем.

Кои са потенциалните трансферни цели

Съобщава се, че Луис Кампос вече е изготвил списък с желания за трансфери, който се оглавява от защитника на Интер Милан Шкриняр. Словакът трябва да се присъедини към ПСЖ като свободен агент през лятото, а Пау Торес от Виляреал също се разглежда като вариант.

В халфовата линия парижани са се насочили към Ибрахим Сангаре от ПСВ заедно с Куадио Коне от Борусия Мьонхенгладбах. Докато в атака вероятно ще се насочат към Бернардо Силва от Манчестър Сити, френското крило Райън Черки и головата машина на Наполи Виктор Осимен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички