Попитаха Галтие за Неймар, отговорът му натъжи феновете на ПСЖ и зарадва тези на Байерн Мюнхен


Попитаха Галтие за Неймар, отговорът му натъжи феновете на ПСЖ и зарадва тези на Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

2601 0

Старши треньорът на ПСЖ - Кристоф Галтие, даде пресконференция преди домакинството на Нант от 26-ия кръг на Лига 1, което ще се проведе на 4 март от 22:00 часа.

Очаквано, наставникът на парижани бе запитан какво е състоянието на Неймар и дали бразилецът ще може да играе в реванша от Шампионска лига срещу Байерн в Мюнхен, който е на 8 март... Последвалият отговор на специалиста натъжи френските фенове и зарадва тези на немския колос:

"Дали Неймар ще играе срещу Байерн? Не. Мисля, че той няма да бъде на линия в Мюнхен. В следващите два мача няма да можем да използваме Ней (б.р. - срещу Нант и Байерн). В негово отсъствие, вместо да играем с двама полузащитници, ще трябва да бъдем с трима и двама нападатели", поясни Кристоф Галтие и допълни:

"Да кажа, че отсъствието на Неймар е безобидно - няма как... То е пагубно за нас!".

В същото време, мениджърът на ПСЖ отказа да отговаря на нефутболни въпроси за Ашраф Хакими, след като по-рано днес стана ясно, че мароканецът е получил обвинение от френската прокуратура:

"Той тренираше индивидуално през последните 48 часа заради мускулна контузия, която датира още от Световното в Катар. Целта пред него е да бъде на линия за Байерн Мюнхен. Няма да отговарям на други въпроси за Хакими, които са свързани с нефутболни новини!", отсече Галтие.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички